Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

barnhoorn
barnhoorn - 01-04-2017 20:37:31
Computers & Telefonie

Geen constante internetverbinding met android mediabox

Voor een organisatie help ik om diverse mediaboxen bij mensen neer te zetten. ikzelf heb ook zo'n mediabox staan (van een ander merk) en die lijkt de internetverbinding (via kabel) te behouden als ik de box op standbye zet. ik heb namelijk teamviewerhost er op geinstalleerd en daar kan ik altijd, ook als de box standbye staat, contact met maken.

echter de boxen bij de mensen lijken zich af te sluiten van internet want die zijn niet meer te benaderen als ze standbye staan. dat wordt nog eens bevestigd door het feit dat als ik de box ter plaatse uit de standbye haal er eerst enkele seconden een melding komt dat er geen internetverbinding is. daarna is er wel gewoon internet, dus blijkbaar heeft de box enkele seconden nodig om het internet op te starten.

weet iemand een manier om de internetverbinding wel constant te houden?