Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ji
Jimde - 03-04-2017 21:30:28
Geldzaken & Recht

Watersysteemheffing eigenaren.

Onlangs kwam ik erachter dat we jarenlang ( 14 jaar) te veel waterschapsbelasting hebben betaald. dit kwam aan het licht, doordat de recente factuur ( maart 2017) veel lager was dan voorgaande jaren. na bestudering van de facturen werd duidelijk dat er 14 jaar lang ook watersysteemheffing eigenaren geïnd is van onze rekening, wat op naam stond van twee buren. het gaat hier om zo'n 30-50 euro p.p. per jaar, dus zo'n 60-100 euro voor de buren, wat er gedurende 14 jaar geïnd is.
ik heb gebeld met het bedrijf en de situatie uitgelegd. zij vroegen mij of wij geen eigenaar waren van de twee panden. dat zijn we niet, want het zijn huurwoningen, wij hebben een koopwoning. ze gaven de fout toe, maar gaven aan dat ze 2 of 3 en heel misschien 5 jaar terug konden betalen, maar dus niet de 14 jaar die we betaald hebben.

ik vind dit onterecht, omdat zij de foute factuur hebben verzorgd en wij niet anders hebben gedaan dan de facturen netjes te betalen.
kan iemand mij vertellen hoe ik wel de onjuiste geinde gelden retour kan ontvangen?
alvast dank.