Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

an
angele - 09-04-2017 23:27:41
Geldzaken & Recht

Puzzeblad WIN vraagt 0,75€ voor online de oplossingen

Sinds korte tijd vraagt de redactie van het puzzelmagazine win aan de online-deelnemers een bedrag van 0,75€.  de deelnemers die per brief de oplossingen insturen moeten een postzegel moeten plakken en de redactie vond het billijk? om aan de online-deelnemers ook een bijdrage te vragen.   het geld gaat naar het goede doel: de wensstichting "oppepper4all en die zijn daar natuurlijk heel blij mee.
maar ik vraag me af waarom deze wijziging??  er staat zo mooi in het voorwoord dat doneren geheel vrijwillig is, maar dit noem ik niet vijwillig daar helemaal van af zelfs.  wil je de oplossing doorgeven zul je eerst 0,75€ bij iedere uitgave (en dit zijn er 17 op jaarbasis) moeten doneren aleer je de oplossingen kunt doorgeven, niet doneren betekent dat je niet in het scherm komt om de oplossingen door te geven.  ik vind dit echt absurd, de omgedraaide wereld, je werkt mee aan een groener milieu, je maakt het hun een stuk gemakkelijker om digitaal de oplossingen door te sturen en daarvoor moet je betalen.
ik weet niet wat u onder vrijwillig verstaat:  dat is toch nog steeds: je eigen keuze maken of niet? 
dit betekent voor alle online-deelnemers bovenop het abonnements geld van 68,00€ 17 x 0,75€ extra op jaarbasis.

kunnen ze dit zomaar wijzigen of verlangen van elke onlinedeelnemer?  ik heb hun een mail gestuurd, waarin ze zich vrij gemakkelijk ervan afmaken en via de facebook-site reageren ze niet eens op alle opmerkingen en klachten van hun abonnees.