Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Sa
Sandra85 - 15-04-2017 20:12:56
Winkels & Webshops

Nikehakken.nl

Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen? schreeuw om hulp!

ik heb 21-10-2016 via de site nikehakken.nl de hakken nike swoosh lage hak zwart/wit besteld, ik heb dit die dag in 2x betaald (kwam er later achter dat ik te weinig had betaald bij de eerste betaling 82,98 en daardoor resterende bedrag kort daarna alsnog overgemaakt 0,77) en was 24-10-2016 van mijn rekening afgeschreven.

ik heb tot de dag van vandaag nog steeds mijn hakken niet mogen ontvangen en ik blijf dan ook van moment dat ik de hakken heb besteld mailen, duurt vaak enkele dagen voordat ik reactie krijg (in gebrekkig engels) en ik krijg de ene keer te horen dat mijn hakken niet voorradig zijn (ondanks besteld/op site staat niet uitverkocht)/ een andere kan uitkiezen (maar welke ik ook dan doorgeef zijn ze allemaal niet voorradig), de andere keer dat ze al opgestuurd zijn.

verdere info: ordernummer is 2016525 en ik heb alle mailtjes bewaard.

ik hoop dat jullie mij kunnen helpen? dit is dan ook een schreeuw op hulp, voor mij een hoop geld voor iemand die ongeveer €1100,- verdiend per maand.

met vriendelijke groet, sandra vdr plaat uit heiloo (nh).