Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

e.
e.vandestreek - 02-05-2017 15:23:13
Geldzaken & Recht

Betaalde sms bij aanvragen woz per sms

In februari jl zijn er veel reklames op tv uitgezonden van kadasterdata, waarin je per sms de woz waarde van een woning kunt vragen. de kosten zijn per sms 2 euro. in heeeeeeeel kleine lettertjes staat ergens in beeld (het is een reklamen, het duurt dus kort), staat dat er 4 betaalde sms zullen worden verzonden.
ik heb de kleine opmerking van 4 betaalde sms-sen per keer niet gezien. ik heb 5 aanvragen gedaan. nu volgt een forse telefoonrekening van 40 euro voor die 5 aanvragen.
vervolgens heb ik via www.payinfo.nl de mogelijkheid van betaalde sms diensten uitgezet. ook heb ik contact gezocht met kadasterdata in amersterdam. zij vinden dat zij volledig voldoen aan de eisen van de reclames en herkennen mijn klacht niet.
ik vind het eerlijk gezegd een beetje misleidend, om zo onduidelijk op de site of reklame te zijn. een aanvraag van woz per sms kost immers 8 euro, en geen 2 zoals gesuggereerd wordt.

wat vinden jullie ervan?

met vriendelijke groet, ina van de streek.