Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

emenem
emenem - 09-05-2017 21:08:31
Computers & Telefonie

Pc geblokkeerd

Hallo mensen,

vanavond wilde ik schijfdefragmentatie doen op mijn pc en ontdekte tot mijn schrik dat schijf c er niet meer bij stond.
daarna heb ik de computer afgezet en opnieuw opgestart. toen kreeg ik het originele windows scherm met een venster dat zei ik me eerst moest afmelden en daarna weer voor een account moest aanmelden, danwel op sluiten moest klikken. ik meldde me dus af, de computer startte vanzelf opnieuw op waarna ik het beginscherm met de door mij geplaatste afbeelding kreeg en het inlogvakje. ik logde in en kreeg weer hetzelfde verhaal als hierboven, waarna ik op 'sluiten' heb geklikt. de vensters verdwenen en ik kon dus weer in mijn computer, echter.... alle inhoud uit mijn mappen documenten, downloads etc is verdwenen. de door mij geïnstalleerde programma's staan niet meer op de taakbalk en niet meer in 'start'. ze staan alle wel nog in het configuratiescherm.
ik heb via hp support aangeklikt: deze pc opnieuw instellen. dit deed hij ook tot 64%, waarna deze melding kwam: er is iets misgegaan.
weten jullie misschien wat hier aan de hand is en vooral: hoe los ik dit op. ik hem mijn pc hard nodig voor mijn werk!
alvast hartelijk dank voor jullie advies,
vriendelijke groet, emenem