Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ekiem
ekiem - 11-05-2017 19:47:24
Winkels & Webshops

Aliexpress

Goedeavond,
ik heb zeer goede ervaringen met het kopen bij chineese webshops. ik koop doorgaans spulletjes tot max 15 euro. en nu dan mijn vraag : hebben jullie ervaring met invoer heffingen ? ik heb dit nooit bij de hand gehad en las hierover , nl dat je bij het kopen van spullen tot 22 euro nergens problemen mee hebt. vandaar dus ( achteraf ) dat ik hier nooit mee te maken heb gehad. ik vroeg me dus af hoe het dus zit met artiekelen boven die 22 euro ? hoe wordt dit gecontroleerd ? wat kun je verwachten ?

ik had iets leuks gezien maar dat was 30 euro , bij het doorlezen over het verzenden stond iets vaags over invoer rechten . dat ze er een klein pakketje van maken ( een gift van 6 dollar ) en dat er dus voor mij géén problemen zouden ontstaan. tja, daar was ik toen dus snel klaar mee want ik heb géén zin in gezeur en wil ook géén problemen opzoeken.
dus als iemand van jullie hier ervaring mee heeft dan hoor ik dit graag want op die sites kom ik niet veel verder.

fijne avond ekiem