Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

im
imk - 17-05-2017 16:43:47
Geldzaken & Recht

Wat te doen bij telefonisch äfgesloten"abonnement

Ik ben herhaaldelijk opgebeld door de leeuwarder courant met de vraag of ik een abonnement wil. je krijgt de mooiste verhalen te horen over een maand op proef e.d. ik had een proefabonnement voor de krant op zaterdag gedurende de maand april afgesloten. dat heb ik voor eind april opgezegd (per telefoon). nu krijg ik acceptgirokaarten toegestuurd,voor twee periodes, de afgelopen periode en de komende maand. zij ( de abonnementenacquisitie)
doen zo'n beetje alles per telefoon. mijn telefoontjes naar hun zijn nergens te vinden.de leeuwarder courant hanteert laakbare methodes, ze spreken mensen ook op straat aan, of ze komen langs de deur. en zonder dat dit je bedoeling is, wordt een abonnement genoteerd. als je dan uiteindelijk door de knieen gaat voor een proefabonnementje van een maand, word je rigoureus afgestraft. ja mevrouw, dan had u maar... enz. hun telefoontjes zijn z.g. altijd te traceren en af te luisteren, de telefoontjes van de "klant" zijn nimmer ontvangen.
ben ik tegenwoordig als consument gedwongen te reageren als er een partij meent met mij een contract te hebben afgesloten zonder dat ik het hiermee eens ben. is de wet dusdanig veranderd dat men eenzijdig iemand een contract kan opleggen!? vreemd hoor. mag de leeuwarder courant mij op deze manier in het nauw drijven? ik vind het eerlijk gezegd niet zo'n beste krant. ik heb een abo op het nrc, dus die berichtjes in het fries voegen voor mij niets toe. dat alles heb ik ze ook gezegd. ik ben 75 jaar en daar maken ze volgens mij ook misbruik van. ik zit volgens hen als een vis in hun netje, en betalen zal ik!  
mevr. i.m. koetsier.