Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Thomasj
Thomasj - 24-05-2017 11:40:26
Winkels & Webshops

Misverstand keuken

Wat zou u doen ?
kijken hoe ik dit het beste uit kan leggen.

je koopt een u keuken, en bij de keuken koop je een opstaande rand van 15 cm met een vak van 90 bij 90(spatwand).
in de hoek van de u zit een smal lang raam die in de muur valt waar de keuken voor is geplaats. de opstaande rand zou het raam voorbij lopen dus van muur tot muur.

bij levering blijkt de opstaande rand bij het raam te stoppen. dit gemeld en het volgende antwoord gekregen, dit hebben we besproken dat hij bij het raam zou stoppen.(kan ik me niet meer heugen) ik kijk terug op de tekening en inderdaad het opstaande randje staat niet voorbij het raam, hij is weg gegumt je ziet nog duidelijk de half weg gegumde rand op de tekening staan. op de tekening van het boven aanzicht is een blauw lijntje getekend die ook weer bij het raam stopt. het antwoord daarop is ja dat had u kunnen zien bij het controleren, wij gebruiken een blauwe lijn om een achterwand te tekenen. waar staat dat? ik teken geen keukens, dus had ik dat moeten weten? ook is de achterwand aan de zjikant niet afgewerkt. 

nu heb ik dit kenbaar gemaakt dat ik een nieuwe achterwand voor die lengte wil en krijg een rekening gepresenteerd van €453.

ik moet het er mee doen en als ik het niet accepteer dan maar niet.

hoe zouden jullie dit aanpakken?