Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hm
hmook - 24-02-2005 14:10:19
Voeding & Gezondheid

Klachtendrama over Quinny freestyle 3xl

zijn er meer mensen die klachten hebben over de quinny 3-wieler wandelwagen met zwenkwiel?


onze quinny wandelwagen is nu ongeveer 16 maanden oud, maar de eerste klachten zijn al begonnen na 10 maanden. we hebben in 4 maanden tijd meer dan 20 lekke banden gehad! (en dit kwam niet door onzorgvuldig plakken of verkeerde bandenspanning) de leverancier (dorel) verwees ons naar de winkel, prenatal. hier snapten ze er niets van en gaven (na lang praten als brugman) aan een nieuwe binnenband te bestellen. hier lag het echter niet aan, want de buitenband was van binnen heel slecht afgewerkt en ruw, en gaf dus nog steeds lekke banden. vervolgens na lang wachten en vele ergernissen van onze kant (steeds weer lekke banden op de meest onhandige momenten) werd er een nieuwe band door prenatal besteld.


maar het leed was nog niet geleden...want inmiddels (13 maanden na aankoopdatum en dus een vervallen garantie) was er een veer gebroken in het zwenkwiel, waardoor we niet meer fatsoenlijk rechtuit konden rijden. hadden ze bij de prenatal nog nooit eerder meegemaakt! bleek dat we op eigen kosten een volledig nieuw zwenkwiel moesten bestellen, omdat het onderdeel niet los verkrijgbaar zou zijn. kregen we weer een maand later alleen een veertje opgestuurd? uiteindelijk na tijden prutsen is het ons gelukt om de veer te vervangen.


al met al zijn we het helemaal zat met de quinny en ook met prenatal, want fatsoenlijke service geven, ho maar! laten we nog maar niet spreken over levertijden enz.


we hebben alleen maar ellende met deze wagen en zijn bang wat het volgende mankement zal zijn. hebben we gewoon pech en een maandagochtendmodel gekocht, of zijn er meer mensen met klachten.


laat het me weten, zodat we misschien gezamelijk actie kunnen ondernemen. ik kan me niet voorstellen dat we de enige met klachten zijn. en van een wandelwagen mag je toch een langere levensverwachting hebben dan een jaartje.


met vriendelijke groet, hester