Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
roberts91 - 31-05-2017 18:03:29
Vakantie & Reizen

Autohuur amerika

Ik zit momenteel met een probleem ik weet niet of deze vraag al eerder is gesteld heb even gezocht maar kon niks vinden hierover.

18augustes ga ik met een vriend naar florida we vliegen via miami, heen en terug reis is geboekt ook de hotels al. maar enigste wat we nog niet hebben is een auto. we hebben al een hele avond gezocht op het internet om wat te zoeken maar je komt zoveel verschillende dingen tegen.

mijn vraag is eigenlijk wat is jullie ervaring kwa auto verhuur in amerika je kunt op verschillende manieren autohuren, direct bij verhuur bedrijven, via amerikaanse tussenpersonen maar ook via nederlandse organisaties zoals anwb expedia etc.

als je zelf wil boeken bij een amerikaans verhuurbedrijf krijg je zoveel verschillende verzekeringen te zien welke moet je wel en welke hoef je niet te hebben. en welke zijn betrouwbaar en welke niet, niet dat ik bij thuis komst zie dat er extra honderden euro's zijn afgeschreven.

bij de nederlandse organisaties zoals expedia staat er alleen incl verzekering staat niet bij welke verzekering en/of er extra kosten bij komen en volgens mij als er wat is kun je nooit bij hun terecht dan zeggen ze dan moet je maar bij je verhuurbedrijf zijn wij zijn alleen tussenpersoon.

oftewel enig idee waar je het beste een auto kan huren zonder verrassingen achteraf