Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ab
abdelmakr - 04-06-2017 14:45:25
Auto & Vervoer

Scooter in beslag genomen

Ik reed enkele dagen geleden met mijn brommer op het fietspad, waarna ik ben staande gehouden voor het rijden op het fietspad. 

wat hierna gebeurde vond ik wel jammer, want ik had de brommer enkele maanden geleden terug gekregen van de politie, nadat ie was gestolen. het repareren van de diefstalschade was zo duur dat ik alleen de reparatie kosten heb betaald, waarna ik ermee ben gaan rijden. 

de politie gaf aan dat zij een vermoeden hadden dat de scooter gestolen was en omdat het chassisnummer op een plaatje zat, wat als onbetrouwbaar werd geacht, omdat iedereen een plaatje erop kon zetten. was een chinese brommer en alle chinese brommers hebben denk ik zo een plaatje. daarom moest ik verder lopen en is mijn brommer voor technisch onderzoek meegenomen en moest in verder gaan lopen.

is dit onterecht of moet dit gewoon kunnen?