Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Co
Corry Schins - 01-07-2017 16:02:24
Auto & Vervoer

Toilet gebruik in touringcar

Tijdens een 9 daagse reis met een touringcar, werd ons mede gedeeld dat we alleen in uiterste nood het toilet mochten gebruike en.... alleen voor een plasje.
nu heb ik darmkanker en nog maar 25 cm dikke darm. als ik naar 't toilet moet , dan moet ik ook meteen en het zeer dun.
vertelde dat aan de hostes( tevens vrouw van de chaufeur) kreeg als antwoord : niet in de bus en dat werd op een zeer nare en dominante manier gezegt.
huilen stond mij nader dan lachen , want als ik moet dan moet ik. nogmaals niet in de bus. er volgde nog een zeer nare confersatie met gevolg. dan meld het maar en we kijken of we bij een wegrestaurant kunnen stoppen. dat is voor mij te laat.
mag een touringcar bedrijf zomaar het gebruik van toilet weigeren? ben vaak met een bus geweest, maar dit heb ik nog nooit meegemaakt.
was een nieuwe hygiëne regel werd gezegt
corry schins