Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ta
Tariq020 - 31-07-2017 20:53:18
Huishouden & Energie

Inwonen\

Hallo lezers,

ik (18jaar) ga nu mijn situatie schetsen. 
ik "woon" al sinds 2013 voornamelijk bij mijn oma. echter sta ik nog ingeschreven bij mij moeder. nu ik dus 18 ben dacht ik om mij bij mijn oma in te schrijven. sinds vorig jaar slaap ik voor 80% bij haar. door de weeks bij haar voor school en om het weekend bij mijn moeder of familie ed. gewoon net als veel anderen doen in de weedenden en vakanties die uitwonenden zijn. 

maar nu vraag ik mij af of ik iets moet gaan betalen als ik mij bij mijn oma inschrijf. zij heeft een koophuis met een hypotheek die lager is dan haar woz-waarde. ze werkt, heeft een eigen bedrijf, krijgt aow en mijn nicht woont ook al bij haar (bij haar ingeschreven). ik weet niet of getallen noodzakelijk zijn maar als ik ongeveer kijk is haar hypotheek 260.000 en haar woz 302.000. haar inkomen is tussen de 60.000 en 80.000 p/j. nogmaals, ik weet niet of dit relevante info is, maar toch voor de zekerheid. 

moet zij of ik meer gaan betalen -voor wat dan ook(dat vraag ik jullie dus)- als ik mij bij haar inschrijf? ik krijg namelijk dan wel een uitwonende beurs die bij €200,- meer is. en aangezien ik toch al bij haar woon lijkt dat mij geen rare/gierige stap om te zetten. 

ik wardeer bij voorbaat jullie hulp

groet, tariq