Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eline kleibrink
eline kleibrink - 20-08-2017 12:18:31
Huishouden & Energie

Alleen kookgas na plaatsen elektrische boiler

Mijn gasgeiser is door de huisbaas vervangen door een elektrische boiler. hiervoor is mijn hele keuken verbouwd, ik heb er een mooie keuken voor terug gekregen. ik heb gevraagd om een aansluiting te maken voor elektrisch koken, maar dat kon niet volgens de huisbaas, zodat ik op gas moet blijven koken. 

ik heb een appartementje van 45 vierkante meter en heb 5(!!!!) groepen in de meterkast, het lijkt mij sterk dat er dan geen aansluiting is te maken voor elektrisch koken. nu betaal ik voor 18 kuub gas per jaar 140 euro, vanwege de leverings en netwerk kosten is dit zo hoog. ook met de visie op het gasvrij maken van woningen vind ik dit allemaal maar vreemd.

heeft iemand enig idee wat het gaat kosten als ik zelf een aansluiting voor elektrisch koken laat maken in de keuken en of de kosten inclusief kookplaat opwegen tegen de besparingskosten aan energie. ik gooi nu als het ware 120 euro per jaar weg.