Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ol
Ollie16 - 22-08-2017 20:37:03
Vakantie & Reizen

Vergoeding reisverzekering bij bacterie

3 weken in indonesië geweest. 5 dagen voor ik naar huis ging ziek geworden: flinke diarree. via receptie van hotel contact gehad met een dokter: leek reizigersziekte te zijn (wat logisch leek na 2 weken in indonesië). bij thuiskomt werd het niet beter. naar de dokter geweest, ontlasting laten onderzoeken: bleek 2 bacteriën bij me te dragen opgelopen in indonesië. na diverse kuren was ik ruim 3 weken na thuiskomst weer "schoon" verklaard.


nu kwam de rekening van mijn eigen risico van het bacterie onderzoek. deze probeer ik te verhalen op mijn reisverzekering, afgesloten bij de anwb. maar krijg nul op rekest. heeft iemand ervaring met een soortgelijke situatie en kan iemand mij tips geven wat te doen? zou graag het geld van mijn eigen risico terug willen krijgen.