Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ed
edvdl - 04-09-2017 14:31:42
Garantie & Verzekeringen

Per ongeluk de papegaai van vrienden laten ontsnappen.

I.v.m. ziekenhuis opname had ik tijdelijk de zorg over de papegaai van vrienden op me genomen. nu is het helaas gigantisch mis gegaan en is hij ontsnapt. terwijl ik de kooi aan het schoonmaken was werd er aangebeld. er van overtuigt dat ik de tussendeur goed had gesloten heb ik de voordeur open gemaakt en terwijl ik even stond te praten kwam de papegaai ineens voorbij vliegen. het bleek dus dat de tussendeur niet goed dicht was en dat deze is opengewaaid. ik baal hier natuurlijk ontzettend van aangezien zij mij de zorg op hun beeste hadden toevertrouwd. ik heb direct alle mogelijke instanties gewaarschuwd en ben dagen op zoek geweest maar helaas zonder resultaat.

nu is mijn vraag, is het mogelijk om zoiets te verhalen op de aanspraakelijkheidsverzekering. niet dat dit het gemis van het beestje wegneemt maar dan kan ik ze in ieder geval financieel tegemoet komen. 

alvast bedankt. 

met vriendelijke groet, 

ed