Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Sa
Samira Naili - 25-09-2017 14:01:22
Geldzaken & Recht

Afwijzing verzoek kwijtschelding ivm spaarrekening van mijn dochter. De

De riool en waterschapsbelasting heeft mijn verzoek voor kwijtschelding afgewezen. volgens deze instantie heb ik een spaarrekening van €6001,-- dit is niet juist de spaarrekening staat op naam van mijn dochter. meer als 29 jaar geleden heeft mijn vrouw voor mijn dochter die nu inmiddels 45 jaar is en op een ander adres woont een spaarrekening geopend. mijn dochter is rekeninghouder, maar toendertijd heeft mijn vrouw ook haar naam laten registreren. nu ziet de belastingsamenwerking west-brabant het spaartegoed als inkomen van mij. dit is toch vreemd? en wat ik ook graag wil weten mag je dan als echtpaar met een minimuminkomen geen spaargeld hebben om voor kwijtschelding in aanmerking te komen?
ik hoop dat u mij kan helpen met mijn vraag. 
het bedrag wat ik nu moet betalen is €723,--terwijl in voorgaande jaren het bedrag van de gemeentelijke belastingen kwijt werd gescholden.