Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Re
Regenton123 - 28-09-2017 20:49:23
Elektronica & TV

Gister mijn xbox one geruild tegen een ps4. Hij 'liegt' nu dat die het niet doet

Hoi lezer,

gisteren zag ik een advertentie op marktplaats waarbij ik mijn xbox one kon ruilen tegen een playstation 4. mijn xbox one met 6 games, 2 controllers en zijn ps4 met één controller en 10 spellen.

ik had de persoon een bericht gestuurd en ik stuurde mijn foto's door en hij de zijne. hij wilde er 2 games bij, heb ik gedaan en hierop was hij akkoord. dus een totaal van 8 games. hij had al de opmerking, 'ik weet je wel te vinden als die het niet doet' gemaakt. dus ik dacht al, oh jeej. niet zo één he. tattoos op zijn profielfoto van whatsapp, dus ik hield mijn hart al vast.

toen had hij nog een paar verzoeken om een foto te nemen van het serienummer van mijn xbox en nog een fd!? code. dit heb ik gedaan. hierna heeft hij mij gebeld of ik zijn nieuwe account al op de xbox wilde zetten omdat hij geen wifi thuis heeft. geen probleem, ook gedaan. moest ook nog een paar games weer installeren om de laatste updates door te voeren, wederom vanwege het gebrek aan wifi bij de ruiler.

toen ben ik naar zijn huis gereden rond half 9, heb ik zijn ps4 werkend gezien en hij heeft mijn xbox one werkend gezien. we schudden elkaar de hand en ging ik weer huiswaarts.

toen werd ik vandaag  ineens gebeld om 19:30. waarbij ik niks hoorde omdat waarschijnlijk zijn mic kapot is. maar hij appte me van 'je xbox loopt vast en valt telkens uit en je stelt me teleur'. dus ik geef aan dat die daar een filmpje van mag maken want dat is mij nog nooit overkomen. -ik wacht nu op het filmpje terwijl ik dit typ-. ik geef aan van, je hebt je nu bedacht en dat is de enige reden dat je dit ongedaan wil maken. geeft die als verweer dat die vastloopt en zijn ps4 terug wilt. ik stel voor om mijn andere xbox dan te geven. maar hij wilde zijn ps4 terug. toen dreigde hij nog met aangifte bij de politie. ik vroeg aan hem, waarom dan? 
ik zei het maar vreemd te vinden. en hij wil nu 10 euro benzinegeld aan me geven al kom ik langs om het terug te ruilen.

ik ben wel een beetje bang voor deze jongen. maar ik wil de ps4 gewoon houden. ik ben ook niet voor niks een uur onderweg geweest om te ruilen. 

maar stel hij gooit nu een emmer water over de xbox. of hij trekt er wat draden uit. dan ben ik straks nog de lul ook.

graag jullie mening alstublieft.