Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

br
breinblik - 29-09-2017 21:04:39
Huishouden & Energie

MKB collectieven

Wie heeft ervaring met deze partij?
ik heb gemerkt dat ze zichzelf vaak andere namen hebben gegeven in de afgelopen jaren (vandaag was het bijvoorbeeld 'energie collectief'). de naam is altijd iets in de strekking van een 'collectief' die jou als zzp'er wilt 'helpen' door fors te besparen op je energierekening. ze heten iedere keer dus anders maar het is duidelijk voor mij dat ik iedere keer met dezelfde partij te maken heb. 

ik wordt al sinds 2012/2013 door ze gebeld en ze bellen ook nog eens gemiddeld 3 a 4 keer per jaar. ze zijn erg opdringerig aan de telefoon. ze bellen de laatste jaren met een anoniem nummer. ik heb een keer of 5 zowel vriendelijk als boos gevraagd of mijn telefoonnummer van hun lijst verwijderd mag worden en dat ik niet meer gebeld wens te worden, met als toevoeging dat ik niet geintresseerd ben en als ik dat wel zou zijn ik het zelf wel regel. 

vandaag werd ik dus weer door ze gebeld en ook gewoon alsof er niks aan de hand is. voor hun ben ik natuurlijk ook gewoon het zoveelste nummer op het scherm. ik wil dat er actie tegen deze manier van acquisitie genomen wordt en dat deze partij aangepakt wordt!