Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ronsch98 - 07-10-2017 22:21:28
Computers & Telefonie

Toch nog roamingkosten bij Lebara?

Ik woon tegenwoordig in dld, en had daar plotseling een nieuwe telefoon en -kaart nodig, omdat er in het ziekenhuis waar ik vorige week met een zware beroerte werd ingeleverd, geen wifi is en men daar mijn oude telefoons was kwijtgeraakt. ik gebruik de mobiele hotspot van de telefoon voor internet op mijn ipad.
ik zag vandaag,  dat ik gisteren het volgende bericht van lebara kreeg:
"beste klant,voor het gebruik van data in de eu geldt een fair use policy van 3,5 gb. u heeft daar nu 80% van gebruikt. daarna geldt een extra toeslag van 1 ct/mb. kijk voor meer informatie op lebara.nl/roaming"
zijn dat niet verkapte roaming-kosten??? dat mocht toch niet meer?
de telefoon en -kaart waren door iemand anders voor mij bezorgd, dus ik weet niet of er bij de aanschaf van de kaart vooraf sprake was van fair use policy.