Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sh
shari fenny - 10-10-2017 16:42:50
Winkels & Webshops

Klacht ingediend bij Lidl

20 april 2017 heb ik bij de lidl op elderhofplein vier duinrell kaartjes gekocht en nog een aantal andere producten. na afrekenen van mijn producten had mijn kassabon ontvangen ik vroeg aan de kassamedewerker of dit alles was of moet ik nog die kaartjes van duinrell nog krijgen. de kassière antwoorde ‘ nee mevrouw dit is alles’. dus ik als klant ging ervan uit dat de code voor de kaartjes dan op de kassabon staan. deze kaartjes konden tot 1 juli 2017 verzilverd en gebruikt worden.


17 juni 2017 dat op een zaterdag was ik van plan om met mijn gezin naar duinrell te gaan. dus de dag ervoor dat 16 juni 2017 wou ik de kaartjes op de site van duinrell verzilveren en kom tot verrassing te staan dat ik toch een aantal code van de kassière tijdens de aankoop moeste ontvangen. ik had besloten om naar de filiaal van lidl bij elderhofplein terug te gaan. die middag heb ik de filiaalmanager gesproken over het probleem. hij had op dat moment de kassabon gecontroleerd en ging achter in kantoor kijken en vermelde dat hij eigenlijk geen kaartjes meer voor de pretpark had en dat ik naar de klantenservice van lidl moet bellen. ik was naar huis gegaan en gelijk gebeld. ik moest een klacht indien en werd een dossier voor me aangemaakt. gezien ik al plannen had gemaakt om met mijn gezin naar duinrell te gaan moest ik dan de complete aankoopbedrag voor vier kaartjes via de website van duinrell doen.


29 juni 2017 om 12:49 was een e-mail van lidl verzonden wat erin stond


“de ontvangen code dient u via de website te verzilveren voor 1 juli aanstaande.”


met vriendelijke groet


30 juni 2017 om 12:05 had gebeld en dit aangekaart aan de medewerker. ik vertelde dat dit niet zo kan. ik kreeg een mail zonder enkele code en stond ook nog erin dat ik dit nog voor 1 juli moest verzilveren. en ook had ik aangekaart zelf als er een code was verzonden kan je niet 2 dagen voor de vervaldata zo’n e-mail sturen, want niemand zit thuis niks te doen en om een code wachten om naar een pretpark te gaan. ik heb toen gevraagd om mijn aankoop bedrag terug te krijgen.


hierop ik nooit meer een antwoord gekregen.


 


14 juli 2017 om 16:24 had ik weer gebeld om te kijken naar de stand van zaken over mijn dossier. ik kreeg te horen dat mijn dossier nog in behandeling is dus ik moest wachten tot hun contact met mij opneemt.


4 september 2017 om 9:05 had ik weer gebeld. toen kreeg ik van de medewerker te horen dat mijn dossier was afgesloten. ze snapte zelf niks van dus heeft een nieuwe dossier voor me aangemaakt die verwijst naar de ouwe dossiers. ik heb weer aangegeven dat ik mijn geld heel graag terug  wil hebben. ik betaald en was niet mijn fout dat de kassierse niet wist dat ik een code moest geven om te verzilveren.


 


4 oktober 2017 om 13:55 gezien lidl klachtenafdeling niks van zich liet horen. de medewerker heeft beide dossier nagekeken en besloot de oude dossiers weer te openen. gezien deze nooit was afgerond. de medewerker had aangegeven dat zij de dossier weer zal doorsturen naar de betreffende afdeling. ik heb gevraagd als ik geen telefonisch contact met één iemand van de afdeling mag hebben, want hoe dit gaat is geen manier om met klanten om te gaan. ik kreeg te horen dat dit niet mag dus moest ik wachten op een antwoord en als ik niks hoort binnen een week kan ik weer bellen.


9 oktober 2017 kreeg ik weer een e-mail van lidl die erin stond :


beste mevrouw ……


de ontvangen code had u via de website kunnen verzilveren voor 1 juli 2017. we kunnen helaas niets meer doen voor u.




met vriendelijke groet,


ik heb weer besloten om die moment om te reageren op de e-mail en een screenshot van de e-mail van 29 juni 2017 toe te voegen. daarnaast was ik naar de filiaal van lidl te gaan waar ik de kaartjes had betaald en dit aangekaart aan de filiaalmanager. hij had contact opgenomen met hoofdkantoor. en zei hij de aankoopbedrag niet meer mag geven, gezien dit allang is gebeurt dus moet ik contact met klantenservice weer opnemen.


ik ging naar huis ik heb weer een e-mail gestuurd naar de lidl met een foto van de kassabon erin. daarnaast heb ik weer contact opgenomen met klantenservice en raad maar eens kreeg weer te horen dat ik moest wachten op een reactie. verder kon de telefoniste niks voor mij doen.


persoonlijk vind ik dat lidl niet professioneel dit klacht behandeld en verleend geen enkele goede service aan klanten. haar medewerker maakt een fout en ik als klant die wel heb betaald moet hiervoor boete. graag wil ik dat lidl mijn aankoopbedrag van de vier kaartjes aan mij teruggeeft.

shari