Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Mi
Micha999 - 13-10-2017 14:19:40
Auto & Vervoer

Spatbord Gazelle Esprit breekt steeds

Ik wil toch eens informeren bij andere gebruikers van een gazelle esprit. vorig jaar voor mijn zoon deze fiets gekocht en al snel brak het spatbord. ik dacht dat mijn zoon lomp was geweest en we hebben op eigen kosten een nieuw spatbord gekocht bij de fietsenmaker. 2 weken later weer kapot, zelfde breuk, geen oorzaak gevonden. weer een nieuwe gekocht. 2 maanden geleden voor de 3e keer afgebroken. dit kan niet waar zijn. contact opgenomen met de winkel waar ik deze gekocht heb. ik vroeg bij gazelle of dat vaker gebeurt maar daar kennen ze het probleem niet.
gazelle heeft als service een nieuwe toegezonden. echter vandaag komt mijn zoon weer thuis... met een gebroken spatbord. is het de plastic rommel van tegenwoordig? we kunnen er niet achterkomen waarom dit gebeurt en waarom zo vaak. mijn zoon is zuinig op zijn spullen en staat hier te janken omdat hij niet weet waardoor het komt. ik denk ga het toch eens via deze weg proberen. helaas hebben ze geen alternatief (ijzer) want dan had ik die erop gezet.

mic