Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ch
christiaan de vrij - 20-10-2017 16:10:54
Auto & Vervoer

Berginskosten betalen voor gestolen motor

Een jaar of 2 geleden is mijn motor gestolen die voor mijn huis geparkeerd stond. onlangs is hij gevonden, wat heel fijn is. maar ik heb uiteindelijk 500 euro voor de berginskosten en de stallingskosten 'mogen' betalen. niet betalen was geen optie, want de motor stond automatisch op mijn naam. 

omdat ik deze motor enkel wa verzekerd had wordt het uiteraard niet gedekt. mijn vraag is: bij wie kan ik terecht om een bezwaarschrift te schrijven en om mijn geld terug te krijgen? of kan ik dat helemaal vergeten? 

edit: de bergingskosten heb ik betaald aan het bergings/stallingsbedrijf dat in opdracht van de politie de motor heeft opgehaald van de vindplaats. de kosten waren 200/250 euro voor het bergen en de rest was stalling. de motor heeft ongeveer 12 dagen in de stalling gestaan, dat kon sneller opgehaald worden, echter omdat het contact met de politie verliep langzaam en ik ook een paar dagen niet kon het niet eerder dan gisteren. hoe dan ook blijft er nog een hoog bedrag over als ik het de eerste dag opgehaald had. zeker omdat er iets van je gestolen wordt, en dan moet je ook nog betalen om het terug te krijgen.

mvg christiaan