Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Manchurian Candidate
Manchurian Candidate - 25-10-2017 09:20:06
Geldzaken & Recht

DHL track and trace geeft aan dat het pakketje bezorgd is maar ik was niet thuis

goedendag mensen,


 


een pakketje dat via bcc werd verzonden van nogal hoge waarde is volgens de dhl bij mij bezorgd, met een vreemde handtekening.


ik heb dhl en bcc verscheidene keren gebeld, want dhl vertelde mij dat de verzender een onderzoek moet starten. bcc gebeld en die zouden meteen een onderzoek starten. nu blijkt er na 6/7 dagen dat bcc nooit een onderzoek gestart is en alleen gebeld had om te vragen waar het pakketje is.


pas gister 24 oktober is er door bcc een onderzoek gestart. wat natuurlijk heel vervelend is. al die dagen heb ik dus voor niks zitten wachten. maar het wordt nog mooier..


alle dhl medewerkers die ik sprak zeiden steeds iets anders, de één zei dat het bij mijn dichtstbijzijnde buren lag. de ander zei bij nummer 32. en weer een andere die zei nummer 36. ik vond het best raar dat zij allemaal langs elkaar heen werken. volgens hen was er al een ander onderzoek gestart een week geleden, nu opeens zeggen ze dat er nooit een onderzoek gestart was. ze hadden contact opgenomen met het depot waar de bezorger werkte, hij kwam zelf ook met verschillende scenario's aankakken. eerst had hij het voor de deur bij mij afgeleverd daarna zei hij dat hij het pakketje bij de buren had afgeleverd.


er is nooit een briefje achtergelaten. ik begon het gevoel te krijgen dat dhl mij niet serieus nam noch de bcc. ik werd steeds aan het lijntje gehouden met uitspraken als ''we bellen u morgen terug'' wat nooit gebeurde. ik bleef er zelf achteraan bellen.


dus liegt de dhl nou of wat? eerst was er zogenaamd wel een onderzoek gestart, nu opeens niet?


ook de handtekening die geplaatst is een vreemde handtekening. valsheid in geschrifte? en ook dat het getekend zou zijn door mij.


ik dook eens op het internet en kwam erachter dat er meerdere incidenten plaatsvonden waarbij de bezorger gewoon een handtekening zet en de naam van de ontvanger. en het dan als bezorgd zet, wat er met het pakketje gebeurd is weet alleen hij.


12:05 was ik niet thuis, 12:11 is het pakketje ergens bezorgd maar nogmaals geen briefje. mijn hele straat gevraagd of zij iets hebben gekregen. helemaal niets!


het voelt aan alsof ik de dupe ben geworden van deze incompetente manier van bezorgen. ik zou graag willen weten wat jullie hiervan denken.


 


alvast bedankt mensen !