Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ch
Ch_ev - 28-10-2017 12:26:28
Geldzaken & Recht

13e maand bij 1 jarig lidmaatschap

Hoi!

vorig jaar heb ik een lidmaatschap voor 1 jaar getekend bij anytime fitness te almelo.
echter bleek ik niet zoveel gebruik te maken van dit lidmaatschap als verwacht maar heb altijd aan mijn betalingsplicht voldaan.

het lidmaatschap was ingegaan per 1 november 2016. de maand oktober mocht ik gratis sporten (actie). mijn sleutel is begin september 2017 ingeleverd waarbij het lidmaatschap beeindigd werd.
echter moest ik het resterende wel voldoen, begrijpelijk, althans tot en met 12 maanden waarvoor ik ooit tekende.

ik ben mijn betalingen na gaan kijken en kwam tot mijn verbazing achter het feit al 12 betalingen te hebben voldaan.
nu claimt deze sportschool ook nog een 13e maand zonder uit te kunnen leggen waarom. dus van 1 nov 2016 tot en met 30 nov 2017. in hun voorwaarden staat ook dat een maximale contractsduur 12 maanden is, wederom snap ik de 13e maand niet.

ondanks ik elke data van de 12 overboekingen kan aantonen dreigen ze met een deurwaarde als ik de betaling aankomende maand weiger.
ik vraag enkel om uitleg maar ook daarvoor willen ze ineens "administratieve kosten" berekenen als ze hierop in moeten gaan. echt ongelofelijk. 

ik betaal altijd mijn rekeningen volledig en op tijd en wacht ook totaal niet op een deurwaarde. maar ik hoef dit zonder enige uitleg toch niet zomaar te accepteren? wat moet ik hiermee doen?