Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

po
poldermolen - 03-11-2017 10:21:23
Garantie & Verzekeringen

Zijn er meer mensen die op basis van camera beelden toch geen schadevergoeding krijgen?

Wij hebben op een parkeerplaats bij van der valk schade aan onze auto opgelopen door een tot dan toe onbekende andere bestuurder. bij navraag bleken er camera beelden beschikbaar die via de aangifte vrij werden gegeven aan de politie. na contact te hebben gezocht met aegon voor reparatie a € 1000,00. kreeg ik te horen dat ze beelden gingen opvragen maar dat ik de auto kon laten repareren. na reparatie kreeg ik het bericht dat eagon geen kenteken kon zien op de beelden en dat ik bij wijze van coulance alleen mijn eigen risico hoefde te betalen. ik heb de politie gebeld en volgens hun was het kenteken heel helder in beeld en zij hebben mij uiteindelijk in contct gebracht met de bestuurder van het andere voertuig.

mijn conclusie is dat eagon op deze manier probeert geld te verdienen door te doen alsof het niet herkenbaar is. als zij dit bij 1000 klanten doen hoef ik niet voor te rekenen hoeveel dit oplevert.

dit riekt naar oplichting/valsheid in geschrifte.

met vriendelijke groet,
ronald zeevat