Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

He
Heksjehupsakee - 11-11-2017 12:01:21
Computers & Telefonie

Samsung S7 Edge laadt niet meer op. Garantie?

In januari 2017 heb ik een nieuwe samsung s7 edge gekocht. sinds gisteren laadt hij echter ineens niet meer op. ik heb verschillende opladers, snoeren en stopcontacten geprobeerd, maar hij reageert helemaal niet meer. er is niks geks mee gebeurd, niet laten vallen, geen waterschade o.i.d. nu ben ik net in de winkel geweest waar ik hem heb gekocht. zij geven aan dat het niet onder de garanie valt, omdat het zgn gebruikersschade zou zijn...? het kan wel gemaakt kan worden maar dat kost zo'n 300 euro. bovendien kan het scherm ook nog eens stuk gaan tijdens de reparatie en dan zou ik nog meer kwijt zijn.

op de site van samsung staat dat er op alle producten volledige garantie wordt gegeven m.u.v. val- of waterschade bij telefoons. wie heeft ervaring met een dergelijke claim bij samsung? of andere tips?