Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

va
vanloon.49 - 16-11-2017 09:51:37
Winkels & Webshops

Dekbed label

Ik heb een donzen dekbed gekocht bij social deal . per mail had ik gevraagd wat voor dons en wat de samenstelling was dons en veertjes. 
dat had social deal terug gekoppeld en antwoord gekregen. het zou om 85 procent dons en 15 procent veertjes gaan beide van eend.
de tweede keer dat ik dat vroeg gaven ze een ander percentage op.
nog vreemder vind ik dat ergens op het dekbed vermeld wordt op het label of ook niet de factuur wat precies de samenstelling is en van welk soort het dekbed is.
is men niet verplciht dat ergens te melden. of op de factuur of label of in de aanbieding. omdat ik ook 2 verschillende antwoorden heb gehad geef me dat geen goed gevoel. in beide gevallen had groupdeal een terugkoppeling van de fabriek gevraagd. ik heb ook geen idee hoe ik dit kan controleren.
graag reacties.