Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edje33999
edje33999 - 18-11-2017 20:11:14
Computers & Telefonie

Online games,eerlijk???verdien 100.000.00 euro

Hallo ik ben eddy, en heb een vraag wie wil een ton(100.000.00euro)!!!! verdienen, je moet dan wel een zaak voor me winnen.korte toelichtingp; speelde online op een spel met een progressieve jackpot die op bijna 900.000.00euro stond
ik speelde al 30 min. totdat ik 5 jackpotkings kreeg op een rij,   twee tellen later een systeem error bij hun, dus na twee weken waarin ik bewijs in de vorm van screenshots ed heb geleverd en nog heb, kreeg ik dus een negatief antwoord, want het staat in de regels.hun technisch dienst heeft  zelfs gezegd dat het opgelost was, waarna ik weer de jackpot kreeg, en weer die error. heb later  nog 1x op dat spel een draai gespeeld,  waar ik een klein prijsje kreeg, maar dit staat niet in hun logbestanden en dus ook niet meer in die van mij, maar ik heb hier wel een screenshot van.dus geknoei met software,fraude en oplichting........? ik vind van wel, maar de wegen om dit op te lossen heb ik niet.
wie heeft interesse hierin en wil wat verdienen?100.000.00euro!!!
groetjes

eddy