Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Th
Thoas - 20-11-2017 18:16:38
Garantie & Verzekeringen

Extra kosten verplicht bij een vervangende telefoon tijdens reparatie?

Zojuist heeft mijn samsung galaxy s6 plotseling de geest gegeven. er zat nog voldoende stroom in, hij lag voor mij op het bureau en opeens is hij uitgevallen en reageert nergens meer op. ik heb mijn telefoon samen met mijn abonnement gekocht via vodafone en ik val nog net binnen de garantieperiode van 2 jaar. anders gezegd, ik gebruik een product aangeschaft via vodafone voor een service die ik afneem bij vodafone.

de vriendelijke medewerker van vodafone gaf via de chat aan dat hij helaas niets voor mij kan doen en dat ik het beste naar een winkel kan gaan waar ze de telefoon mogelijkerwijs vervolgens opsturen ter reparatie. op mijn vraag of ik dan gedurende de reparatieperiode een vervangend toestel krijg was de reactie dat dit alleen het geval is wanneer ik een aanvullende optie in mijn abonnement had opgenomen. 

dus... doordat een product aangeschaft via vodafone binnen de geldende garantietermijn stopt met functioneren, kan ik geen gebruik maken van de services van vodafone waar ik wel voor moet blijven gedurende de periode van de reparatie van het product, tenzij ik gedurende de looptijd van de service overeenkomst meer betaald had. 

mag vodafone (en waarschijnlijk ook alle andere providers) dit zomaar doen? hebben zij geen enkele verantwoordelijkheid voor het deugdelijk werken van het door hen geleverde product in combinatie met de door hen geleverde service? zonder het één heb ik tenslotte totaal niets aan het ander.

ik ben erg benieuwd hoe jullie hier naar kijken.