Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Sa
Sam88 - 20-11-2017 20:58:18
Voeding & Gezondheid

Houdbaarheid gehakt

Situatie:
kippengehakt is bij de slager op zaterdag gemaakt en opgehaald. na een autorit van 15 min is het gehakt, die zaterdag, naar de koelkast verplaatst (5c).
het gehakt heeft tot en met dinsdag in de koelkast gelegen. dinsdagmiddag is dit verplaatst naar de vriezer.

vraag:
kan dit gehakt nog gegeten worden/verwerkt worden tot gehaktbrood. of moet dit helaas weg?

groet,
sam