Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Cu
Curly85 - 23-11-2017 14:16:43
Geldzaken & Recht

Doorlopend krediet afgewezen door partner

Ik wilde een aanvraag doen voor doorlopend krediet. ik heb geen schulden (nooit gehad ook) en verdien ruim voldoende (2x modaal) en heb vaste aanstelling.
ik ben onlangs getrouwd. helaas heeft mijn man door verkoop van huis met ex in de crisis, een negatieve bkr door de kwijtschelding van nhg.
we zijn getrouwd onder voorwaarden en volledig financieel gescheiden. 

nu word ik toch afgewezen zonder enige notitie doordat mijn partner die registratie heeft en word er doorleuk gezegd dat ik zonder zijn toestemming niets mag afsluiten. iets wat in mijn beleving kant nog wal slaat opdat we financieel gescheiden boekhoudingen hebben. 

er wordt wel geschreven dat je ook kan afsluiten zonder je partner maar ik moet echt overal (heb 5 verschillende aanbieders gecheckt) zijn gegevens invullen.

iemand advies?