Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ah
Ahmedemin - 03-12-2017 18:46:04
Geldzaken & Recht

Marktplaatsoplichter zijn Naam, Adres en Woonplaats!

Goedenavond,

een oaar weken terug had ik via martkplaats een iphone 7plus voor 475 eur gekocht via martkplaats. de dag nadat ik het bedrag had overgemaakt, heb ik niks van de verkooer kunnen horen. 

wel had ik een telefoonnummer, naam en zijn adresgegevens, maar waarschijnlijk is het allemaal opgezet. die kloppen dus niet.

het bedrag had ik naar een ing-rekeningnummer overgemaakt. toen ik ing belde, zeiden ze tegen mij dat ze een brief hebben verzonden naar het adres van de desbetreffende rekeninghouder met daarin het verzoek om 475 eur terug over te schrijven. 

doet hij dat niet, krijg ik over 2 dagen zijn zogenaamde naw-gegevens (naam, adres en woonplaats). is het handig om met die gegevens naar de politie te gaan en samen even een bezoekje te brengen aan de oplichter of gewoon met wat brede vrienden op bezoek gaan? of wat raden jullie mij aan om te doen als ik doe gegevens binnen heb?

alvast bedankt!

met vriendelijke groet,

a. batman