Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ju
Judokuss - 14-12-2017 15:27:11
Garantie & Verzekeringen

Zijn er meer mensen die door ziekte niet worden geaccepteerd bij verzekering??





onderwerp




uw aanvraag




reactie door e-mail(14/12/2017 02:05 nm)
geachte mevrouw x

wij hebben uw aanvraag voor een zorgverzekering ontvangen. graag informeren wij u dat wij de vvaa zorgverzekering optimaal voor u en x hebben geaccepteerd. de vvaa tandplus b hebben wij voor u en x geaccepteerd. voor x hebben wij de vvaa zorgverzekering plus en de vvaa tandplus a geaccepteerd.

helaas kunnen wij uw aanvraag voor de vvaa zorgverzekering optimaal voor x niet accepteren. 

een zorgverzekering is bedoeld om je in te dekken tegen kosten waarvan je niet weet of je die ooit gaat maken. het gaat dus niet om kosten die je al verwacht of waarop je een grotere kans hebt dan gemiddeld. verzekeraars maken een afweging tussen deze kosten, de kosten die u op dit moment al maakt en de te ontvangen premie.

aan de hand van uw aanvraag en eventueel aanvullende informatie zijn wij van mening dat er sprake is van een verhoogde kans op kosten. op grond van deze verwachting kunnen wij de aangevraagde verzekering helaas niet accepteren.

wel zijn wij bereid de vvaa zorgverzekering plus voor x te accepteren. 

op onze website http://www.vvaa.nl/zorgverzekering" target="_blank">www.vvaa.nl/zorgverzekering vindt u informatie over deze verzekering. wilt u zo vriendelijk zijn ons binnen 14 dagen te laten weten of u hiermee akkoord gaat, zodat wij de aangeboden verzekering voor u in orde kunnen maken? als wij geen reactie van u ontvangen, gaan wij ervan uit dat u geen gebruik wilt maken van ons voorstel. wij nemen uw aanvraag dan niet verder in behandeling. 


meer weten?
heeft u nog vragen? neem dan gerust contact op met ons.