Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Wi
Wiardi1987 - 15-12-2017 15:21:17
Geldzaken & Recht

Gebruik litebit om bitcoin te verhandelen. Site onbetrouwbaar?

Beste mensen,

ik handel de afgelopen tijd in altcoins, vergelijkbaar met bitcoin. deze kocht ik tot nu toe op litebit.eu/nl/ en dat ging altijd vlekkeloos. echter heb ik afgelopen dinsdag een, voor mijn doen, grote verkooporder geplaatst. ze gaven op de site aan dat wegens extreme drukte het allemaal wat langer kon duren.

ik heb de cryptovaluta netjes overgemaakt naar het door hun gegeven adres. dit is ook te controleren doordat, in dit geval ripple, de betalingen inzichtelijk zijn voor iedereen. echter heb ik inmiddels nog steeds geen uitbetaling ontvangen terwijl er op de website wordt beweerd dat op werkdagen wordt betaald. de betaling heb ik afgelopen dinsdag gedaan en tot mijn schrik zag ik dat ze de order hebben geannuleerd. kortom, ik heb geen betaling ontvangen en de coins zijn wel door hun ontvangen. inmiddels geprobeerd contact te zoeken met de betreffende site maar tot nu toe geen reactie ontvangen. 

mijn vraag is dus: zijn er meer mensen die in hetzelfde schuitje zitten als ik? en zo ja, is dat inmiddels opgelost?