Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aa
aadugee - 01-01-2018 19:18:46
Voeding & Gezondheid

Mag iens negatieve recensies weren?

In reactie op een negatieve recensie in verband met glutenintolerantie en duidelijke kruisbesmetting die in een restaurant heeft plaatsgevonden krijg ik een email van iens.nl (restaurantbeoordelingsite) dat ze hem niet plaatsen omdat het tegen de regels is. de regels zijn namelijk:
op http://iens.nl/" target="_blank" data-saferedirecturl="https://www.google.com/url?hl=nl&q=http://iens.nl&source=gmail&ust=1514916304834000&usg=afqjcne5t6wxlzkwrvvilchaahwcx3n0hq">iens.nl staan wij geen recensies toe met verwijzingen naar bedorven producten, scherpe voorwerpen in het eten, een eventueel opgelopen ziekte, voedselvergiftiging, ongedierte etc. dit zijn vaak incidenten en voor een restaurant kan het benoemen hiervan erg schadelijk zijn.


maar op deze manier is iens natuurlijk totaal onbetrouwbaar terwijl het voor mensen die glutenvrij moeten eten van groot belang is om te weten waar ze veilig kunnen eten. mag iens zomaar zulke ongebalanceerde informatie geven?