Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Co
Coen Rijn - 02-01-2018 22:44:28
Elektronica & TV

powerservice

Bij een grote bekende elektronicaketen wordt er bij de aankoop van iets groots sterk op aangedrongen power-service te nemen of erger nog het zit al automatisch bij het product en je dient er 29 euro voor te betalen.
het aandringen gebeurde toen ik een tv kocht. het was beslist aan te raden de power-service te nemen want dan konden hun gespecialiseerde technici het geluid perfect voor mij instellen. toen ik zei dat ik dat ook echt wel kon was dat onmogelijk en zou direct de garantie vervallen. immers de technici zouden de gloednieuwe tv openmaken en dan het geluid binnenin inregelen. ik zei nog dat je dat toch met de afstandsbediening kon maar dat was allemaal lang zo goed niet. pas toen il liet blijken dat ik niet zo geïnterseerd was in perfect afgesteld geluid zei het verkopen jochie (want dat was het) dat het niet perse hoefde maar dat het  dan wel mijn verantwoording was als ik slecht geluid had. een paar weken later zag ik deze verkoper en hij vroeg hoe het was met mij en de tv. ik zei dat het prima was en dat ik nog nooiot zo'n goed geluid uit m'n tv gehad had, wat zij dus niet hadden ingesteld. toen droop die letterlijk en figuurlijk af.
waar ik wel nijdig over ben is het feit dat ik bij mijn nieuwe laptop automatisch 29 euro moet betalen voor de powerservice terwijl ik daar helemaal niet om gevraagd heb. ik kan zo'n laptop zelf wel instaleren. met andere woorden; de nieuwe doos wordt geopend en dan zit daar een medewerker zelf van alles met die laptop te doen terwijl ze min of meer startklaar van de fabriek komen.
mogen ze je zomaar ongevraagd zo'n powerservice mee-verkopen en mogen ze zo erg aandringen dat (als je wat minder technisch bent) er heel makkelijk intuint en die tv inderdaad laat instellen (wat volkomen onzin is)