Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

He
Henriëtte-65 - 11-01-2018 14:25:35
Garantie & Verzekeringen

Uit de W.A.?

Goedemiddag, het gaat om het volgende. mijn dochter is weer op haar bril gaan zitten. in september ook al en toen gewoon vergoed gekregen, was 110 euro. 

 




ik bel naar tussenpersoon en die zegt: je hebt al meerdere keren iets gedeclareerd binnen een paar jaar. dit zou de 5de x worden. (gestolen tas ( 55) nieuwe kapotte schoenen (160), bril (110) en nog iets (21.000) ). als je dat nu declareert, kan je uit de verzekering gegooid worden en als je dan opnieuw wil verzekeringen dan kost het je je veel meer premie. 




 




dat "nog iets" is een aanrijding waar mijn dochter geen schuld aan had maar wat wel op mijn naam staat. fietser reed tegen haar aan, moest naar ziekenhuis. is bijelkaar voor 21.000 euro gedeclareerd door tegenpartij. (ook zijn fiets en kleding e.d.) is heel moeilijk te bewijzen dat hij zelf schuld had. enfin, lang verhaal maar staat op mijn naam dus. 




 




ik vind het een vreemd verhaal dat ik eruit gegooid kan worden omdat ik te vaak declareer. ik heb er iig nog nooit van gehoord. 

groet van henriëtte