Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

12
123wasWAS - 19-01-2018 21:27:35
Auto & Vervoer

Ook bij DITZO auto verzekering geweigerd


lees dit [ update 19-01-2018 ] zodat het jullie niet kan overkomen . zorg er voor dat je niet alle verzekeringen op een naam hebt staan.


zoals ik al eerder zei ,ik heb een andere auto gekocht en betaald maar kon deze nergens verzekeren omdat naar aanleiding van de gegevens van het cis afgewezen is [alle schade die u cleamd/maakt van alle verzekeringen gaan naar het cis .dus als je een verzekering afsluit dan kijkt de verzekeraar in het cis dossier. onbegrijpelijk het gaa...t kennelijk om 5 schade gevallen in 5jaar over 4 verschillende verzekeringen nu heb ik ook een camper verzekering die schade had en ook een woonhuis verzekering waar ik een schade geclaimd heb en een reisverzekering ,maar in 50 jaar geen enkele aanrijding gehad.
wel door toedoen van anderen schade geleden aan mijn auto ,bij geen enkele schade is er twijfel geweest van fraude.
ditzo en veel verzekeraars handhaven ruckzichtloos 5 x schade in 5 jaar dan verzekering geweigerd , wel of geen schuld daar kijken ze niet naar.
nu ben ik gaan googlen of er ook verzekeringen zijn die niet aan gesloten zijn bij het cis. ohra gaf de uitkomst, men had de zelfde vragen als ditzo op de laatste vraag na .
de afwijkende vraag was .heeft u de laatste 2 jaar een aanrijding gehad door uw eigen schuld ?
nee, was mijn antwoord en ik was binnen 5 min. verzekerd.daar heb ik 3 dagen voor aan de telefoon de chat de email en de wappsap gezeten.
de verzekering was net bij ohra gesloten ,toen na 3 dagen het 'hoofd' belde van ditzo en haar er op wees dat ik daardoor mijn vlucht heb gemist en deze opnieuw moest boeken en dat ik dat op hun zou verhalen en weet u wat ze zei, u kunt dat toch verhalen op uw reis verzekering ,de rest is niet voor publicatie geschikt.