Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Gr
Grekoki - 04-02-2018 20:51:47
Computers & Telefonie

Hoe overgaan op Macbook?

Wij hebben met een prijsvraag een macbook gewonnen! blij mee,wil eindelijk wel van onze desktop pc af en alles op een laptop hebben.
maar....zie erg op tegen alles wat er anders op is,houd niet zo van veranderingen en leer niet meer zo snel.( vrouw 65+,vind het altijd lastig weer aan wat nieuws te wennen)
toen iedereen al windows 7 had zaten wij nog met plezier met xp en nu heeft iedereen w.10 en wij nog 7....
dat was al een verandering die niet prettig was,want sindsdien kon ik mijn foto's niet meer versturen bij een mail zoals ik gewend was.
ik maak ook veel gebruik van picasa,daar staan sinds 2006 mijn foto's in en gebruik ik veel om foto's op te zoeken. die staan ook wel netjes in mappen,maar kan ik een bepaalde foto nietin zoeken als ik niet weet wanneer die gemaakt is.
zit er een dergelijk programma op de mac waar ik deze foto's op over kan zetten? en mails,documenten en contacten?
ik heb bij de biep het macbook voor senioren aangevraagd en ga me er in verdiepen,maar zou graag enige geruststelling van jullie krijgen dat er dingen overgezet kunnen worden....dat kan mijn man dan zelf.
een advies wat ik vast wel zal krijgen is: verkoop je macbook dan en koop er een andere laptop voor terug.
dat kunnen we altijd nog doen als we dit niet aandurven,dan zou ik graag bv een hp hebben met wat groter scherm als de mac. wij hebben hem niet nodig om mee buitenshuis te nemen,zoals mensen er lekker op kunnen werken in de trein.