Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

LFN
LFN - 07-02-2018 17:03:22
Huishouden & Energie

Geen wasbak in badkamer bij oplevering huurhuis

Gister ging ik bij een (liberale)huurwoning kijken en ik was positief. bij terugkomst bekeek ik het filmpje en besefte me dat de badkamer geen wasbak+kraan had(!). na te hebben gebeld deed de huurcorporatie alsof dit nou eenmaal af en toe voorkomt en dat het een oude (wel gerenoveerd) woning was. ik gaf al aan dat dit niet van deze tijd is en dat ik dat wel graag geregeld wil hebben door hen. op het plattegrond stond naast de oude plattegrond een stuk plattegrond van de 'nieuwe' badkamer, incl. wasbak (er stond letterlijk 'nieuw' bij, zie bijlage). het lijkt erop dat ze dit niet hebben gezien en gewoon het oude plattegrond hebben gebruikt bij de renovatie.

nu hoorde ik vandaag dat ik eerste ben geworden. alleen wil ik deze alleen accepteren als zij de wasbak hierin plaatsen.

sta ik in mijn recht?? er staat toch niet voor niks een plattegrond bij incl. wasbak en kraan. is er iemand die hier iets van weet/mij kan helpen met mijn vraag?