Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
jordyfranken - 08-02-2018 17:22:47
Elektronica & TV

Momenteel onmogelijk Eurosport Player-lidmaatschap op te zeggen

Nu de olympische winterspelen er weer aan zitten te komen, heeft eurosport een actie op touw gezet om meer mensen kennis te laten maken met de diensten die zij leveren. zo is het mogelijk om tijdens de olympische spelen een maandabonnement af sluiten voor de eurosport player voor slechts 99 cent. een mooie deal, zo lijkt het.

http://i67.tinypic.com/qno3rp.png" target="_blank">http://i67.tinypic.com/qno3rp.png

na die eerste maand, wordt het abonnement automatisch verlengt onder het tarief dat normaal van toepassing is. een stuk duurder zoals je begrijpt. als je echter tijdig opzegt, is het mogelijk abonnee te zijn voor een maand. iets wat veel mensen ongetwijfeld zullen gaan doen, in tegenstelling tot wat eurosport zal hopen.

laat het nu ontzettend moeilijk (of eigenlijk onmogelijk) zijn voor mij om mijn abonnement op te zeggen. het account dat ik heb moeten aanmaken werkt prima voor de eurosport player, maar online, op de website van eurosport, waar men volgens eurosport het abonnement kan opzeggen, geeft de website aan het e-mailadres waarop het account is gemaakt niet te herkennen. 

http://i68.tinypic.com/290pgd4.png" target="_blank">http://i68.tinypic.com/290pgd4.png

mijn vraag is nu dus of eurosport een prachtige actie heeft opgezet zoals ik in eerste instantie dacht, of heel sluw bezig zijn om abonnees te behouden. zijn er anderen die hetzelfde probleem hebben?