Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ph
Philomena49 - 19-02-2018 13:27:06
Garantie & Verzekeringen

Vergoeding fysiotherapie geweigerd

Sinds juli 2017 heb ik de ziekte van parkinson. sinds die tijd word ik wekelijks tot volle tevredenheid door mijn fysiotherapeut in elst behandeld. van de behandelingen in januari 2018 zijn de vergoedingen afgewezen!
hij heeft zich helemaal verdiept in deze ziekte en behandelt mij uitstekend , helemaal afgestemd op mijn klachten.
nu bestaat er sinds een paar jaar parkinson net,waarbij in iedere plaats 1 fysiotherapeut wordt gecontracteerd.
ik word nu gedwongen over te stappen terwijl ik tot volle tevredenheid en zeer deskundig behandeld word.
alle moeite die ik doe is vergeefs. telefoontjes, e-mails, brieven, het heeft totaal geen effect. u begrijpt wel dat ik een prima vertrouwensband heb opgebouwd met mijn huidige therapeut en dat het heel veel stress gaat kosten om te veranderen. van de behandelingen in januari 2018 zijn de vergoedingen afgewezen!
weet u raad om dit probleem op te lossen?
wij zijn al bijna 40 jaar klant bij iza, hebben altijd keurig aan onze betalingsverplichtingen voldaan. wij hebben al heel veel extra kosten door mijn ziekte: een uitbouw aan ons huis - waarbij de gemeente niets heeft vergoed -
en allerlei extra voorzieningen in ons huis . help