Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Wi
WilmaVermeulen - 21-02-2018 15:49:54
Geldzaken & Recht

Infomedics

Ook ik heb onverwachts een zeer hoge rekening bij infomedics,
en inderdaad ben je verplicht om in 8 maanden te betalen.
in de maand maart 2018 betaal ik mijn laatste deel van de 750,00 euro.
het tweede deel van ± 995,00 euro, daarvan heb ik al twee kleine bedragen voldaan, er staat nu nog 895,00 open, waarvan ik deze samen met de vorige betaling van ± 56,10 nu deze maand ook i.p,v. 111,00 euro helaas maar 75,00 euro overmaken, een derde rekening van 80,00 euro is bijna voldaan. dit alles tezamen met de termijn betaling van vgz  27,30 euro waarvan ik volgende maand, gelukkig nog maar 25,00 euro hoef te voldoen. nog een gedeelte van 80,00 euro is bijna voldaan! het betekend voor mij dat ik elke maand 56,10 euro + 111,00 euro  + 10,00 euro aan infomedis moet betalen, daarnaast 27,30 euro nog (gelukkig maar) 2x.
ook hallux is inmiddels volledig betaald bij infomedics. 

ik heb de vraag aan infomedics gesteld of ik niet eerst het ene bedrag kan aflossen, en wanneer dat voldaan is, ik met de volgende reking aan de slag kan gaan. ook heb ik te kennen gegeven, dat ik van mijn vakantie en teruggave belasting in de maand mei en juni twee wat grotere delen kan betalen.

zij nemen daar geen genoegen mee, je hebt gewoon maar te voldoen, en gaan niet op je voorstel in. en dat met een inkomen van slechtw 1300,00 euro, waarvan je ook je eten en andere vaste lasten moet betalen.

helaas kreeg ik een ontsteking aan mijn kies en na een sereius overleg met de tandarts, die mij adviseerde om een implantaat i.p.v. een brug te nemen, waarvan de reden was dat hij anders twee gezonde tanden moest behandelen (die daardoor dan toch beschadigd raken.) heb ik voor een implantaat gekozen.

daarnaast met mijn meervoudige aandoeningen heb ik ook vorig jaar om een operatie te vermijden volledige orthopedische schoenen gekregen, waarvan ik nu bijna klaar ben bij vgz met de betalingsregeling. maar ook een deel hiervan liep tevens bij infomedics.


ik weiger niet om te betalen, maar een langere looptijd qua termijnen speciaal met deze hoge bedragen, daar zou je meer ademruimte door krijgen. ik heb veel medicatie en ben goed in staat om e.e.a. te regelen. maar op deze wijze is het gewoon een criminele instelling, het is onmenselijk op de wijze  waarop zij e.e.a. regelen.
 wat te doen, wat zijn je rechten, mijn plichten ken ik en die zal ik zeker nakomen.

met vriendelijke groeten,

wilma vermeulen