Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gallito
gallito - 21-02-2018 21:41:57
Computers & Telefonie

IMAPmail binnenhalen op verschillende pc's met kopie behouden op de server

Hallo forummers,

berteft : windows 7 / outlook 2003 en windows 10 / outlook 2007 / gmail accounts


 


ik heb outlook ingesteld om de mail van mijn 3 gmail accounts binnen te halen via imap.


(na een herinstallatie van office 2003 werkte de optie met pop3 in gmail niet meer (???)


 


als ik mijn mail nu met imap binnenhaal op een van de pc’s, verdwijnt deze van de server en is niet meer op te halen op de andere pc.


 


in pop3 kon ik aanvinken dat een kopie moest achterblijven op de server en door recent voor de gebruikersnaam in te voeren, kon ik op beide pc’s de mail ontvangen.


 


deze optie zie ik nergens bij imap. kun je bij imap instellingen wel dezelfde mail op verschillende pc’s binnenhalen en dat deze ook achterblijft op de server totdat ik deze daarvan verwijder?


 


ik kom er niet uit. ik hoop dat jullie mij verder kunnen helpen.


 


en weet een van jullie misschien ook waarom pop3 inkomende mail opeens niet meer werkt in outlook? (foutcode 0x800408fc) server naam wordt niet gevonden; maar uitgaande mail werkt wel)