Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sd
sdfg - 24-02-2018 20:36:23
Computers & Telefonie

Kpn

schandalig wat jorg kramer, nota bene directeur klantenservice bij elkaar zit te liegen!
beweerd gewoon dat begin februari het probleem is opgelost, echt krankzinnig dus die hele nwe 3.4 versie die nog getest wordt, is niet meer nodig?????????????
spreekt zichzelf ook nog tegen door te zeggen probleem tijdig definitief op te lossen
en dat er nota bene kpn langs moet komen om problemen op te
was al enorm kwaad en boos maar dit slaat echt alles, het geeft wel aan als de directeur klantenservice een volkomen onbetrouwbaar verhaal afsteekt dat het gehele bedrijf dood en dood ziek moet zijn.
deze man verdiend ontslag op staande voet, kpn moet direct haar koninklijk predicaat afgenomen worden, van de beurs afgehaald worden en door xs4all overgenomen worden.
verschuilen achter andere fabrikanten terwijl alle andere providers geen enkel probleem hebben gehad en doodleuk te te liegen dat er sprake is van een wereld wijd probleem, mag een beursgenoteerd bedrijf in het openbaar liegen? 
kpn is ook eigenaar van de router en heeft uit eigen beweging het probleem veroorzaakt met een verkeerde update!!!!!!
ik zal alles wat met (k)pn te maken heeft nooit meer vertrouwen en iedereen adviseren bij deze huichelaars zo snel mogelijk alle diensten op te zeggen!