Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verasleutels - 07-03-2018 13:43:23
Garantie & Verzekeringen

Vaste klant Interpolis alles in 1 polis?

Bent u, net als ik, al jaren, vaste afnemer van een alles-in-1 polis van interpolis via de rabobank? 

vergelijk dan uw totale basispremie van uw verzekering (rechtsboven op het eerste blad van uw polis) met wat u zou betalen als u vandaag elke verzekering opnieuw zou afsluiten! dus zonder pakketkorting of rabo totaalpakketkorting; eenvoudig inloggen op rabobank en voor elke verzekering apart de basispremie laten berekenen op basis van dezelfde condities.

ik kwam, tot mijn ontzetting, op een nominaal verschil van meer dan 10 euro per maand..... (voor aansprakelijks-, rechtsbijstand-, en doorlopende reisverzekering). ik betaal dus, als vaste klant, voor exact hetzelfde meer dan 1200 euro op jaarbasis meer dan als nieuwe klant? 

meteen oversluiten is mijn eerste ingeving, maar de kleine lettertjes vertellen vast dat ik dan boetes moet gaan betalen! ik heb daarom mijn bevindingen voor gelegd aan de rabobank en ze komen er vandaag bij me op terug.