Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Da
Daan de Consument - 17-03-2018 14:39:24
Voeding & Gezondheid

Philips HD9170/91 stoomkoker (misleiding?)

ik heb vandaag de philips hd9170/91 stoomkoker gekocht naar aanleiding van diverse reviews.

op de website van philips bij het product stond vermeld "u kunt bevroren groenten stomen zonder ze eerst te ontdooien. bevroren vlees, gevogelte of zeevruchten moeten echter langer worden gestoomd voordat ze gaar zijn. wij raden u daarom aan om bevroren vlees, gevogelte of zeevruchten eerst te ontdooien en altijd te controleren of de etenswaren gaar zijn voordat u ze eet."

dus ik lees:  u kunt bevroren groenten stomen zonder ze eerst te ontdooien. bevroren vlees, gevogelte of zeevruchten moeten echter langer worden gestoomd voordat ze gaar zijn, en daarna komt een stukje advies.

ik dacht ik neem even contact op met philips via de chat, de beste man gaf aan dat hij nooit kookt en dat hij geen informatie kon vinden over diepvriesproducten en het betreffende product.

dus ik dacht ik ga even de handleiding op internet doorlezen... misschien geeft mij deze wat meer informatie over de betreffende tijden.... ik ben zelf geen goede koker maar wil wel gezond eten.nu staat er in de handleiding: "stoom nooit bevroren vlees, gevogelte of zeevruchten. ontdooi deze ingrediënten altijd volledig voor u ze stoomt. " dus ik neem weer contact op met philips en in eerste instantie geeft de mevrouw aan volg de handleiding. maar dit neemt ze later weer terug. ik heb nu dus een product gekocht waar philips zelf niet van weet hoe het werkt. ik ben wel van mening dat de ondersteuning van philips evenveel waard is als een e-mail sturen en dat het een bedrijf blijft dat meer aan marketing doet dan denkt aan zijn consumenten.  mijn bedoeling was namelijk om gezond te gaan eten, en ik ben een voorstander van pure diepvries producten en vis.

heeft er iemand toevallig ervaring/tips met het bereiden van diepvries groenten in dit apparaat? ik ga natuurlijk e.e.a. zelf proberen en uitzoeken maar alle hulp en tips zijn natuurlijk welkom!