Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

66
66Nicole66 - 19-03-2018 12:36:42
Huishouden & Energie

Kleine insecten/beestjes tegen de muur en op bed

Hallo,

zo af en toe kom ik op mijn slaapkamer een klein (4-6mm) bruin/zwart met roodachtig gevlekt/gestreept/dambordachtig patroon insectje tegen. ik kom ze niet vaak tegen. steeds als ik denk er vanaf te zijn, duikt er weer eentje op. gemiddeld zo eens per maand of zelfs minder. ik kom ze alleen maar op mijn slaapkamer tegen en ook altijd hetzelfde insectje.

ze zitten bijna altijd tegen de muur. toevallig gister zag ik er eentje op mijn bed lopen. ik heb al vaker gezocht naar wat dit precies is, maar ik kom er maar niet achter. ook vind ik het raar dat het altijd dezelfde beestjes zijn, misschien ergens een nestje? maar heb daar al wel eens naar gezocht maar niets kunnen vinden.

de foto is niet heel duidelijk helaas, maar had even geen andere camera bij de hand dan mijn mobielcamera.

weet iemand wat het precies is, waar ze vandaan komen en hoe ik er vanaf kom?